Shows peak positions in Germany, Austria, and Switzerland. Atlantis Atlantis Er tussenuit, ik kan niet langer wachten, ik moet hier weg, het is hier veel te benauwd, en als de wereld om mij heen verstomt, hoor ik een melodie. August 12, „Der letzte Tag im Paradies [2] “ Released: Berg trained for four weeks to be able to hold her breath long enough for the photoshoot. February 27, „Atlantis lebt [5] „.

Name: andrea berg atlantis lebt
Format: ZIP-Archiv
Betriebssysteme: Windows, Mac, Android, iOS
Lizenz: Nur zur personlichen verwendung
Größe: 68.30 MBytes

Berg Brandes Udo Brinkmann. Atlantis lebt und wird niemals untergehen, weil nur wirklich zählt, was wir mit dem Herzen sehen, Wir beide schwerelos auf der Reise zur Unendlichkeit. Andrea Berg „Atlantis lebt“ Liedtext. Berg Bohlen Oliver Lukas. Het is nooit te laat – mijn Atlantis leeft. Languages Deutsch Edit links.

Ik heb gedroomd dat ik aan de oever zou staan, en dat ik de stille diepte zag glinsteren, daar, waar het geluk verborgen ligt, en een hart eeuwig van mij houdt, en waar Atlantis is. alantis

andrea berg atlantis lebt

Atlantis lebt lebf wird niemals untergehen, weil nur wirklich zählt, was wir mit dem Herzen sehen, Wir beide schwerelos auf der Reise zur Unendlichkeit.

From Wikipedia, the free encyclopedia. Schlager star Andrea Berg goes swimming for her new album „.

Languages Deutsch Edit links. Det er aldri for sent – Atlantis lever.

Ecoutez & téléchargez cet album

The Premium Edition uses the same artwork. March 28, „Himmel auf Erden [3] “ Released: Eugen Römer Erich Offierowski.

  AHNENBLATT DOWNLOADEN

Ich sah ein Licht im Ozean versinken, mit andfea Kraft, ich drohte zu ertrinken, auf Feuersflügeln trug es mich in ein Land der Phantasie. Het is nooit te laat – Atlantis leeft. Ho sognato di ztlantis in piedi su una spiaggia ho visto il suo profondo silenzio scintillare la, dove la fortuna giace nascosta e dove un cuore mi ama per sempre e Ber esiste.

Atlantis is the fourteenth studio album by German schlager singer Andrea Berg.

Andrea Berg – Atlantis lebt (25 Jahre Remix) – Listen on Deezer

This page was last edited on 11 Juneat Berg Bohlen Oliver Lukas. February 27, „Atlantis lebt [5] „. Berg trained for four weeks to be able to hold her breath long enough for the photoshoot. August 12, „Der letzte Tag im Paradies [2] “ Released: Klaus Munro Leo Leandros.

Atlantis lebt Lyrics

Atlantis leeft en zal noot meer verzinken, omdat alleen werkelijk telt wat wij met het hart zien, wij beiden gewichtloos atlanits weg naar de oneindigheid. Ich hab geträumt, ich würd am Ufer stehen, hab dessen stille Tiefe glitzern sehen, dort, wo lebbt Glück verborgen liegt und ein Herz mich ewig liebt, und es Atlantis sndrea. According to Berg, the Atlantis theme was chosen as a continuation of her previous album Andreaa atlants she used metaphors related to sea adventures and pirates.

  YTITTY DER LETZTE SOMMER HERUNTERLADEN

Ik heb geen angst voor stormen en getijden, de betovering zal mij er zeker heen leiden, daar waar mijn droom thuis is en ztlantis maan de zon kust, omdat alles liefde is. Ik zag een licht in de oceaan verzinken, met laatste kracht, ik dreigde te verdrinken, op vuurvleugels werd ik in een fantasieland ingedragen.

Shows peak positions in Germany, Austria, and Switzerland.

andrea berg atlantis lebt

Det er aldri for sent – min Elbt lever. Berg Römer Irma Holder. Atlantis Atlantis Er tussenuit, ik kan niet langer wachten, ik moet hier weg, het is hier veel te benauwd, en als de wereld om mij heen verstomt, hoor ik een melodie.

andrea berg atlantis lebt

Retrieved lebtt “ https: Shows peak position in Germany. It was released on 6 September in Germany, Austria, and Switzerland.

More by Clara Oaks

Es ist nie zu spät – Atlantis lebt. Es ist nie zu spät – mein Atlantis lebt. Andrea Berg „Atlantis lebt“ Liedtext. Het is nooit te laat – mijn Atlantis leeft. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Retrieved 15 April